Нардеп Ткачук про діяльність правоохоронних структур: «Все дуже заполітизовано. Країна скочується до хаосу»
20:33 04.12.2018
255

У справі активістки Катерини Гандзюк оголошено підозру ще одному фігуранту.

Дану тему обговорювали у студії телеканалу ZIK, одним з гостей якого був народний депутат України Геннадій Ткачук.

Зокрема, деякі політики вважають, що Генпрокурор Юрій Луценко лише піариться на даній темі, а розслідування справи затягується.

Коментуючи це, Геннадій Ткачук зазначив, що «в Україні багато політичної заангажованості», і що «всі кримінальні справи мають бути доведені до логічного завершення».

- Нам потрібно боротись з організованою злочинністю... Країна скочується до хаосу, це неприпустимо... Нам потрібно вибудовувати нову структуру і прокуратури, і поліції, і Служби безпеки... Все дуже заполітизовано. Більшість правоохоронних структур, в тому числі НАБУ і САП, багато гучних заяв дають, а статистика розкриття злочинів дуже низька. З цим потрібно щось робити. Треба шукати професіоналів і фахівців. Можливо, навіть повертати тих людей, які розслідували злочини при попередній владі, - зазначив нардеп.

Детальніше дивіться у відео:

Також у студії згадали трагедію у Княжичах, коли загинули 5 правоохоронців, адже стало відомо про нові обставини у цій справі. Як зауважив Геннадій Ткачук, силові структури скотились до популізму і "розбірок" між собою. Подробиці у відео:

   
Читайте також