Геннадій Ткачук: «Я голосував за Постанову «Про інформбезпеку» з метою припинити будь-яку російську пропаганду»
10:38 10.10.2018
252

Верховна Рада 4 жовтня ухвалила Постанову «Про інформбезпеку», яка передбачає можливість накладення санкцій на телеканали "112 Україна" і NewsOne.

Дану тему обговорювали у студії телеканалу «112 Україна», до ефіру якого по скайп-зв’язку доєднався народний депутат Геннадій Ткачук.

-   Я свідомо голосував за Постанову «Про інформбезпеку» з метою припинити будь-яку російську пропаганду на теренах країни. При всій повазі до співробітників телеканалу «112 Україна», наголошую, що на цьому каналі ми часто бачимо такі сюжети, які протирічать інтересам України як держави. І хоча, здебільшого, на каналі йде збалансована позиція, але ми чітко розуміємо, що на цьому каналі йде дискредитація українського уряду, коли в сюжетах з’являються надумані, а часом і спровоковані певні ситуації, що стосується Прем’єр-міністра України, а також і мене особисто. Наприклад, ви показували певні сюжети, які взагалі не мають до мене ніякого відношення. Але я це сприймав як свободу слова. Однак коли це вже постає з точки зору національної безпеки, то це вже інша справа, - зазначив Геннадій Ткачук.

Читайте також