Геннадій Ткачук про справу Януковича: «Ми зруйнували касту недоторканних»
09:23 24.01.2019

Сьогодні в Оболонському суді Києва розпочнуть оголошувати вирок Віктору Януковичу. Дану тему обговорювали у студії телеканалу «112 Україна», до ефіру якого долучився народний депутат Геннадій Ткачук.

- Мені подобається те, що ми зруйнували касту недоторканних і на сьогоднішній день ми бачимо, що навіть президент країни, який скоїв злочин, може понести покарання. Я вважаю, що Янукович всіляко заважав судовому процесу, він не давав свідчень, тому сьогодні апелювати і говорити що суд відбувався непрозоро, це лише балачки. Ми побачимо, який суд сьогодні винесе вирок і тоді будемо давати аналіз, - зазначив нардеп.

Як зауважив Геннадій Ткачук, коли президент - гарант конституції, гарант недоторканності кордонів країни звертається до іншої держави, щоб придушити супротив власного народу, це говорить про те,що він здавав національні інтереси.

- Який би вирок не був, він буде оскаржений в апеляції, і Росія не видасть нам Януковича. Але він, скоріш за все, буде нев’їздний у всі країни світу і Росія буде тримати його на всяк випадок до того, поки щось не зміниться в країні, - зазначив політик.

Читайте також