Netflix ввів обов'язкову вакцинацію для акторів у США
11:02 29.07.2021
257

Компанія Netflix зобов'язала акторів і інших співробітників, що беруть участь в зйомках студії в США, пройти вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомляють The Hollywood Reporter і Deadline.

У рідкісних випадках можуть бути зроблені виключення: щеплення можна не робити на підставі медичних показань, релігійних переконань і вікових причин. Нові правила також не торкнуться команд фільмів і серіалів, які вже перебувають у провадженні.

Таке рішення корпорація прийняла в світлі поширення в країні штаму «Дельта». Netflix стала першою великою голлівудською студією, яка оголосила обов'язкову вакцинацію для співробітників. Нові стандарти узгоджені з Альянсом продюсерів кіно і телебачення, Гільдією кіноакторів, профспілками та іншими галузевими організаціями.

Раніше через зростання числа заражень коронавірусом Центри з контролю і профілактиці захворювань США рекомендували вакцинованих американцям знову носити маски в приміщеннях. Країна займає перше місце в світі за кількістю хворих - більше 34,6 млн - і за кількістю летальних випадків від інфекції - понад 611 тисяч осіб.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також