Лукашенко заявив, що Білоруські військові літаки готові нести ядерну зброю
15:31 26.08.2022
255

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруські літаки Су вже переобладнали для того, щоб вони могли нести ядерну зброю, і додав, що вже визначені цілі на випадок провокації Заходу проти Білорусі.

Про це повідомляє білоруське видання Белта з посиланням на Лукашенка.

Лукашенко заявив, що Білорусь "готова миттєво відповісти на погрози з боку Заходу", і "жодні гелікоптери та літаки їх не врятують".

"Захід повинен розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують. Ми колись із путіним у пітері заявили, що переобладнаємо і білоруські літаки Су для того, щоб вони могли нести ядерну зброю. Ви що, думаєте, ми язиком ляпаємо? Все готово!" - нагадав голова білоруського режиму.

Самопроголошений президент Білорусі додав, що якщо не влада в Європі, то військові "прекрасно розуміють: загострювати відносини з Білоруссю не можна, тому що це загострення відносин і з Союзною державою з ядерною зброєю".

"Нехай думають. Я їх попередив: не дай Боже, якась серйозна провокація проти Білорусі - цілі у нас визначені. Центри прийняття рішень - ми їх знаємо. Я не загрожую нікому", - додав Лукашенко.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також