Поліцейські Вінниччини затримали 48-річну жінку, яка ножем порізала знайомого
18:11 09.11.2023
267

 8 листопада у смт Тростянець Гайсинського району сталася подія, в результаті якої чоловіка госпіталізували з ножовими пораненнями спини та грудної клітини. За інформацією заступника начальника відділення поліції № 2 Гайсинського райуправління Олександра Барського, правоохоронці з'ясували, що 36-річний чоловік отримав поранення від своєї знайомої. Під час побутового конфлікту 48-річна жінка, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, завдала йому удари кухонним ножем у спину та грудну клітину. Поліція встановила всі обставини події та затримала зловмисницю на місці злочину.

За медичним висновком, отримані травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, які становлять загрозу для життя потерпілого.

Зловмисницю зараз утримують в ізоляторі, ініційовано питання про повідомлення їй про підозру та застосування запобіжного заходу. У якості речового доказу вилучено кухонний ніж.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) передбачає покарання у вигляді до 8 років позбавлення волі.

Автор: Даарина Драгоманова
Читайте також