На Вінниччині від побоїв співмешканця померла дівчина
14:47 04.11.2023
410

У листопаді 2023 року правоохоронні органи повідомили про підозру особі, яка завдала смертельних тілесних ушкоджень своїй співмешканці. Під час конфлікту 25-річний мешканець Хмільницького району наніс тяжкі ушкодження 25-річній жінці, з якою вони проживали разом у винайманій квартирі у місті Вінниці. Через декілька місяців потерпіла померла в лікарні через погіршення її стану здоров'я. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередніми даними слідства, під час сварки зловмисник завдав жертві численні ушкодження в ділянку тулуба та голови. Жінка була госпіталізована, але її життя не вдалося врятувати. Судово-медичний експерт підтвердив, що смерть потерпілої настала віднаслідок побиття.

Правоохоронці провели ряд слідчих заходів і зібрали докази причетності злочинця до скоєного правопорушення. Слідчі з обласного головного управління поліції повідомили підозрюваного про його вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне вчинення тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілої). Правоохоронці розглядають питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для підозрюваного. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також