Кличко дав окреме доручення главам районів негайно перевірити всі укриття. Та звернувся до Офісу Президента й уряду про відсторонення голови Деснянського району від виконання обовʼязків
13:43 01.06.2023
263

Мер Києва Віталій Кличко дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови РДА міста. Також звернувся до Офісу Президента та уряду про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови РДА міста. Звернувся до Офісу Президента та уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття  в поліклініці, біля якої загинули троє людей, – повідомив мер Києва. – Відстороненим має бути і керівник медзакладу, якого призначала Деснянська райадміністрація», – підкреслив Віталій Кличко.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також