"Державний оператор тилу" уклав контракти на 458 мільйонів гривень для постачання хліба Збройним силам України
21:01 15.04.2024
269

"Державний оператор тилу" оголосив про укладання контрактів на суму 458 мільйонів гривень з восьми українськими виробниками хліба та хлібобулочних виробів для потреб Збройних сил України, повідомила пресслужба ДОТ.

За словами директорки з управління закупівлями ДОТ Вікторії Виноградової, хліб та хлібобулочні вироби будуть постачатися окремо від загального каталогу продуктів, щоб забезпечити вищу якість та свіжість продукції. Цей крок дозволяє чіткіше контролювати дотримання стандартів якості та своєчасність постачання товарів.

"Ми відгукнулися на скарги військовослужбовців стосовно якості хлібних виробів, тому вирішили організувати постачання окремо від основного каталогу продуктів," - сказала Виноградова.

Серед виробників, з якими були укладені контракти, - відомі українські компанії, які мають багаторічний досвід на ринку та постачають продукцію великим торговельним мережам, включаючи ТОВ "Золотий коровай", ТДВ "Запорізький хлібозавод №3" та інші.

Участь у аукціонах взяли 21 постачальник, і за результатами було обрано вісім виробників. Початок постачань заплановано на кінець квітня, і продукція буде доставлятися безпосередньо від виробників до військових частин.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також