Історія волонтера «Української команди» Вінничини
15:15 30.05.2023
293

У такий складний для країни час кожен із нас робить все можливе, щоб допомогти як громадянам на місцевості, так і мужнім захисникам України. Сотні тисяч бійців ціною власного життя боронять терени рідної держави на передовій задля нашого мирного майбутнього. Кожен українець має цінувати це в найпершу чергу і також їм допомагати у супротиві російському агресору.

Волонтери «Українська команда» Вінниччини також не залишаються осторонь та своєю щоденною працею вносять особистий вклад у наближення перемоги. Так, представник Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Віталій Шатов своїм прикладом закликає кожного українця підтримувати благодійні ініціативи та показує на власному досвіді важливість допомоги та підтримки для нашої армії.

Багато прохань передати своїм ріднім та близьким, що воюють на полі бою, посилку знайшли своє втілення в задумці Віталія організувати поїздку з гуманітарною допомогою та водночас з адресною доставкою пакунків від рідних безпосередньо до кожного захисника у Херсонському напрямку.

«Подолані кілометри під звуки вибухів та пострілів заради радісних очей бійців, які отримали від своїх рідних пакунки, надихають безупинно допомагати та приїжджати до хлопців ще не один раз. Вкотре впевнився, що сильний фронт - це сильний тил і ми самі повинні дбати про кожного українського воїна, докладаючи максимум зусиль для забезпечення їх потреб в боротьбі з російським ворогом», – зауважує волонтер Віталій Шатов.

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також