Армі Хаммера звинуватили в секс-канібалізмі через злиті в мережу листування
13:00 15.01.2021
259

Армі Хаммера звинуватили в секс-канібалізмі через злиті в мережу листування. Після цього актор відмовився від ролі у фільмі з Дженніфер Лопес
В інтернеті з'явилися скріншоти листувань, в яких Хаммер описує БДСМ-фантазії і каже, що він «100% -ний канібал».

Армі Хаммер попросив творців фільму «Швидкісне весілля» з Дженніфер Лопес замінити його на іншого актора через скандал з появою в мережі лякаючих листувань, повідомляє Deadline з посиланням на студію Lionsgate.

«Я не відповідаю на ці ідіотські заяви, але в світлі злісних і помилкових онлайн-атак на мене я не можу з чистою совістю залишити своїх дітей на чотири місяці для зйомок фільму в Домінікані. Lionsgate підтримує мене в цьому рішенні, і я їм вдячний за це», - заявив Хаммер.

Скріншоти листувань, через які вибухнув скандал, були опубліковані в анонімному інстаграм-акаунті. Співрозмовник авторів скріншотів (вказаний як Армі Хаммер) стверджує, що він «100% -ний канібал», і фантазує про жорстокі дії з дівчатами, в тому числі про розчленування. Актор, зокрема, зізнається, що хоче випити кров співрозмовниць або з'їсти їх частини тіла або органи.

За інформацією Daily Mail, колишня дружина актора Елізабет Чемберс повірила в опубліковану про колишнього чоловіка інформацію. Видання з посиланням на  друга Чемберс стверджує, що під час їхнього розлучення минулого літа Хаммер «полював» за нею і хотів зробити з нею щось, що її лякало.

 

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також