У Мережі з'явився перший секс-гід для мусульманок
21:27 20.07.2017
271

У продажі з'явилося перша в світі допомога по інтимному життю для мусульманок. Воно називається "Мусульманське секс-керівництво: Халяльний гід до прекрасного сексу", - пише  Ukr.Media.

Книгу можна придбати в електронній версії за 12 доларів. Автором 54-сторінкового видання є мусульманка, яка пише під псевдонімом Умм Муладхат.

У секс-посібнику даються докладні поради по всім тонкощам любовних утіх. Наприклад, там розказано про найкращі пози для інтимної близькості любов'ю. Автор підкреслює, що сексом можна займатися тільки зі своїм чоловіком. Однак її вже звинуватили в зайвій розбещеності, повідомляє The Guardian.

Умм Муладхат вважає, що дружина має право на сексуальне задоволення з боку чоловіка. "Одна жінка сказала, що це не потрібно, дівчата дізнаються від своїх матерів. Я сумніваюся, що якась мати говорить так само докладно, як і я", – заявила автор "халяльного секс-гіда".

Але є і мусульманки, які підтримали Умм Муладхат. У їх числі голова Мережі мусульманських жінок Великобританії Шайста Гохир.

"Я за те, щоб жінки говорили про секс. Чому вони не повинні цього робити? В Ісламі це не ново. Вчені давно підкреслювали важливість сексуального задоволення для жінок, зокрема, даючи поради чоловікам, як зробити так, щоб це відбулося", – вважає Гохир. На її думку, настав час говорити про це відверто".

Читайте також