Три цікавих факти про чоловічий оргазм
18:02 14.11.2016
255

Чоловіки також симулюють оргазм

Він вас і правда любить і хоче, але зараз у нього з голови не виходить квартальний звіт або думки про те, що нічим платити кредит на машину. Це може не вплинути на ерекцію. Але кінчити чоловік ніяк не може. Як варіант - недолік попередніх пестощів. Це дурний міф - що чоловікові одразу ж хочеться приступати до справи. Чоловіки іноді теж не встигають як слід збудитися і змушені вдавати, що все закінчилося добре, щоб не засмутити вас і не уславитися невдахою і недотепою.

Після оргазму краще не чіпайте його

Після оргазму у чоловіків настає так званий період рефракції - повна нечутливість до стимуляції. У цей момент навіть він втрачає інтерес до самого сексу, а якщо ви посягнете на найзаповітніше, це може викликати у чоловіка серйозне роздратування і навіть фізичний біль. Так що "як всього один раз за ніч?" не означає, що ви йому байдужі або що він - поганий коханець. Лише фізіологія.

Майже 50% чоловіків під час оргазму не здатні стримати стогонів і судом. Близько 20% мовчать, як партизани на допиті. 10% можуть почати мимоволі щипатися, кусатися і навіть плакати. А деякі від задоволення лаються матом! Причому, найчастіше це чоловіки, які в повсякденному житті розмовляють літературною мовою, а найгрубіша їх лайка - "дурень".

 

Читайте також