Про що розкажуть ваші сексуальні фантазії
20:30 17.11.2016
262

1. Секс з колишнім
Якщо ти до сих пір уявляєш себе в ліжку з колишнім - не хвилюйся, це зовсім не говорить про те, що ти досі його любиш і повинна негайно кинути теперішнього. Доктор Лоуеенбег каже, що сексуальні фантазії, пов'язані з колишніми, найпоширеніші. Вони більше звернені не до людини, а до емоцій, які були пережиті в той період. Особливо, якщо в фантазіях присутній перший коханець: це потужні переживання, пристрасть, невідомість, почуття, які могли бути дуже яскравими і залишити після себе слід.

2. Секс з незнайомцем
Ще одна поширена сексуальна фантазія. "Це не означає, що ти ще не зустріла свою любов, тому продовжуєш про неї потай мріяти. Секс з безликим коханцем є уособленням твоєї власної сексуальної фантазії, тому тобі просто потрібно прислухатися до самої себе ", - говорить психолог.

3. Секс з платонічним іншому
Ти можеш не відчувати до цієї людини ніякого сексуального потягу, але вона чомусь регулярно присутня в твоїх еротичних снах. Для того, щоб розібратися у своєму ставленні до одного, подумай про три речі, яких у тебе з уявним партнером асоціюються. Якщо серед них є секс, і ти цілком можеш уявити собі, як це могло б відбуватися - ймовірно, ти починаєш закохуватися. Якщо ж сексу в цьому переліку немає, то, швидше за все, щільність твоїх контактів з одним просто дуже висока, а підсвідомість - річ дуже складна.

4. Секс з людиною тієї ж статі
Якщо ти - дівчина, і тобі сниться секс з дівчиною, це ще не привід зараховувати себе до сексуальних меншин.

Якщо в твоїй фантазії присутня певна людина, подумай над своїм ставленням до неї. Можливо, вона є джерелом твого натхнення, або ти вважаєш її прикладом для наслідування.

Якщо ж це безлика сексуальна фантазія, то, можливо, підсвідомість штовхає тебе до експериментів.

Читайте також