ТОП-10 недоліків літнього сексу
18:25 25.08.2016
256

1. Влітку нічого знімати

У спекотну пору ніхто не одягає на себе 100 одежинок, і при бажанні негайно полюбити один одного досить розстебнути ширинку і підняти спідницю. Ні тобі стриптизу, ні тобі еротичної білизни. Нудьга.

2. Під вечір вже ніхто не пахне трояндами

Тобі хочеться відчинити двері в квартиру і постати перед коханим у вигляді сексуальної тигриці, а замість цього в будинок буквально "заповзає" мокра (від поту) кішка, яка мріє тільки про одне - швидше в душ.

3. У спеку не до обіймів

Ти відчуваєш, як уздовж спини до попереку стікають краплі поту, стікають вони і по ногах, і навіть по обличчю. І який же ненависний одяг, що липне до тіла. Як в такі моменти можна думати про гарячий секс, як?

4. Липко

Ага, спробували обійнятися? А тепер спробуйте розліпитися.

5. Забудь про ковдру

Любиш інтимні моменти, коли взимку зігріваєш ніжки біля його теплого тіла, сховавшися під м'яким пледом? Влітку про це можна тільки мріяти.

6. Пісок скрізь, і навіть "там"

Ви вирішили провести час біля води, і пристрасть накрила вас з головою? Ну що ж, це прекрасно, але разом з нею вас з головою накриє пісок, який потім доведеться витягувати з усіх інтимних частин тіла.

7. Тільки б не згоріти

Купалися, кохалися і засмагали. Ось тільки після дня, проведеного на пляжі, один до одного краще не торкатися. Бажано дня три.

8. Принади лісового відпочинку

Після пляжу захотілося прохолоди в тіні дерев і романтики в наметі? Відправляйтеся в ліс. Ось тільки там на ваші тіла, крім вас самих, претендуватимуть ще кілька тисяч живих істот. Комарів, наприклад.

9. Табу обіймам після сексу

Ви звикли засинати в обіймах один одного після бурхливого акту любові? Ага, як би не так. Єдине, чого захочеться після літнього сексу - це відсунутися на край ліжка, а ще краще - лягти прямо на підлогу.

10. Секс у водоймі - заманливо, але небезпечно

Опинившись на березі річки (озера, моря, океану) вам захочеться підводної романтики. Тільки цей досвід часто виявляється провальним. По-перше, в воді змивається природна змазка, через що секс перетворюється на тортури, а по-друге - існує ризик підхопити інфекцію.

Але, як би там не було, якщо у вас є кохана людина, доступ до тіла якої забезпечений цілий рік (цілодобово, щосекунди), то плювати на всі незручності. Насолоджуйтесь любов'ю і в спеку і холод, це того варто.

Читайте також