Родинам загиблих у авіакатастрофі АН-26 виплатять компенсацію
15:26 26.09.2020
259

Родини військовослужбовців, які загинули у катастрофі АН-26 отримають одноразову грошову допомогу в розмірі більш ніж 1,5 млн грн. Гроші для виплати компенсацій візьмуть з фонду міністерства оборони.

Подібне рішення було прийнято під час позачергового засідання Кабінету міністрів України. Про це повідомив заступник міністра оборони Ігор Старобінський під час позачергового засідання Кабміну.

Міністерство оборони відповідно до вже чинних положень визначило для сім’ї кожного загиблого компенсацію в розмірі 750 прожиткових мінімумів (1,576 млн грн).

Зазначимо, за результатами засідання було створено державну комісію з розслідування катастрофи, яку очолить віце-прем’єр Олег Уруський. Його заступником стане міністр оборони Андрій Таран. До складу комісії увійдуть міністри внутрішніх справ та охорони здоров’я, голова Харківської ОДА, голова ДСНС.

Нагадаємо, 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Повітряних сил Збройних сил України. Крім екіпажу, на борту літака АН-26 перебували курсанти Харківського національного університету Повітряних сил.

Джерело: zaxid.net

Читайте також