У дніпровському офісі ПриватБанку йдуть обшуки
11:23 06.07.2017
256
Люди в камуфляжі проводять обшуки в офісі ПриватБанку в Дніпрі. Про це повідомив Олександр Дубинський на своїй сторінці у Facebook, - пише Кореспондент.net.
"Зараз у Дніпрі в ПриватБанку - маски-шоу. Автоматники в камуфляжній формі (уточнення: це спецпризначенці НАБУ) у фойє і оперзалі. Вимога до співробітників не вставати і не фотографувати. Прес-служба поки не в курсі. Подробиці - згодом", - пише Дубинський.
У НАБУ пізніше прокоментували обшуки в ПриватБанку.
"Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснюють слідчі дії в головному офісі ПАТ КБ ПриватБанк (м. Дніпро). Ці дії проводяться в рамках розслідування кримінального провадження за фактами можливого зловживання своїм службовим становищем посадовими особами Національного банку України, а також розтрати коштів ПАТ КБ ПриватБанк в особливо великому розмірі, проведеної менеджментом і власниками істотної частки зазначеної банківської установи, внаслідок чого держава зазнала збитків у розмірі докапіталізації банку в сумі 116 млрд 800 млн грн", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що екс-власники Привату відповідатимуть за законом.
Читайте також