Друга ракетка світу японка Наомі Осака вилетіла в третьому раунді олімпійського тенісного турніру в Токіо
15:03 27.07.2021
1199

23-річна японська тенісистка Наомі Осака програла чешці Маркеті Вондроушовій і вилетіла в третьому раунді Олімпійських ігор в Токіо. Вона не змогла дійти до чвертьфіналу турніру. 

Матч другої ракетки світу Осаки проти Вондроушовій, яка займає 42-е місце в світовому рейтингу, завершився з рахунком 6: 1, 6: 4 на користь 22-річної чешки. У наступному раунді турніру вона зустрінеться з переможницею зустрічі між іспанкою Паулою Бадосою (29-е місце світового рейтингу) і аргентинкою Надею Подорошкою (38).

Саме Осака на церемонії відкриття 23 липня запалювала вогонь Олімпійських ігор. За її словами, поразка Вондроушовій змушує її переживати сильніше, ніж всіх інших. «Я відчуваю, що це сталося через великий тиск. Воно могло з'явитися тому, що я ніколи раніше не виступала на Олімпійських іграх, і для першого разу тиску було занадто багато », - зізналася Осака.

Раніше турнір покинула перша ракетка світу австралійка Ешлі Барті. У матчі першого кола олімпійського турніру вона програла іспанці Сарі Соррібес Тормо.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також