24 липня відбудеться матч "Вінницьких Вовків" в регулярному етапі чемпіонату України
16:00 19.07.2021
260

24 липня о 15:00 у Вінниці на стадіоні «Нива» (парк «Хімік», вул. Петра Запорожця, 5) відбудеться шоста, заключна гра команди з американського футболу «Вінницькі Вовки» в рамках чемпіонату України. Суперниками вінничан стануть львіські «Леви».

«Це буде дуже складний та напружений матч, адже нашими суперниками знову стануть «Леви» - команда, грою з якою ми розпочинали чемпіонат. Тоді нам вдалось перемогти з мінімальною перевагою в одне очко. Наразі львівська команда знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, тому боротьба буде точно дуже серйозною» – прокоментували «Вовки».

Вінничани посилено готуються до матчу, обіцяють показати впевнену, цікаву й чисту гру та зробити все, щоб зберегти своє перше місце в турнірній таблиці Суперліги. Обидві команди налаштовані дуже рішуче, тому протистояння на полі буде гарячим і захопливим.

Окрім яскравої спортивної боротьби, на глядачів очікує цікава танцювальна програма та багато сюрпризів від дівчат-черлідерів із груп підтримок обох команд. Під час гри працюватиме коментатор, який буде пояснювати основні моменти матчу.

«Вовки» дуже розраховують на підтримку рідного міста і запрошують всіх прийти та підтримати їх. Це чудова можливість провести літній вихідний день в атмосфері спорту та зарядитись гарним настроєм і позитивом.

Нагадаємо, у всіх своїх попередніх матчах вінничани ставали переможцями. П'ять перемог забезпечили їм перше місце в турнірній таблиці західного дивізіону та гарантували потрапляння до наступного туру чемпіонату України – плей-офф.

Приходьте і вболівайте за улюблену команду. Ваша підтримка дуже важлива!

Вартість квитка – 50 грн

Вхід на трибуни можливий лише за наявності захисної маски

Читайте також