З’їзд «УДАРу»: Кличко кидає виклик Зеленському
13:00 07.02.2022
255

У п'ятницю, 4 лютого, у Міжнародному виставковому центрі пройшов 25-й з’їзд партії "Удар Віталія Кличка". На форумі обговорювались важливі питання економіки, оборонного сектору, охорони здоров’я. Не оминули учасники з'їзду й питання виборів, наголосивши на планах членів партії щодо президентських та парламентських перегонів. 

На з’їзді партії "Удар", окрім учасників цієї політичної сили, були присутні п’ятий президент Петро Порошенко, екс генпрокурори Руслан Рябошапка та Юрій Луценко, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк та інші топові особи країни. Захід також відвідав чемпіон світу з боксу та брат київського міського голови Володимир Кличко.

Легендарний боксер закликав українців єднатися та бути сильними, тримати удар, захищаючи країну від агресора. Володимир Кличко також пояснив, чому сам вступив до територіальної оборони.

"Цей вибір я зробив, тому що я люблю свій народ, свою країну, своє місто, своїх сусідів та друзів, сім'ю, дочку. Я хочу вас запитати. А ви любите свою країну? Майбутнє наших дітей, у якій країні ми житимемо, залежить від нас. Ми зробили свій вибір. Тож давайте залишатися сильними, цілеспрямованими, об'єднаними, давайте тримати удар і рухатись лише вперед. Слава Україні", - заявив Володимир Кличко.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також