Як зробити шкіру обличчя пружною
11:49 22.11.2016
254
Ви помітили, що ваші щоки стають трохи провислими, а шкіра не така вже пружна і ви незадоволені своїм зовнішнім станом обличчя? Не хвилюйтеся, сьогодні у цій статті ми вам порадимо кілька простих і недорогих засобів, які допоможуть вам знову мати підтягнуті контури обличчя, і ви почуватимете себе більш привабливою та молодою. Дізнайтеся про це нижче.

 

4 поради: як зробити шкіру обличчя пружною та підтягнути провислі щоки

З плином часу, як ви знаєте, відбуваються великі зміни у зовнішньому вигляді людини, обличчя теж не виняток. Це цілком природне явище, яке ми повинні навчитися приймати. Молодість – така прекрасна і така красива, але так не довговічна. Особливо це стосується нашого обличчя і шкіри.

У молоді роки м’які щічки просто виблискують і віддають пружністю і еластичністю, але з часом цей ефект втрачається. М’язи втрачають свою колишню пружність і стають в’ялими, з’являється друге підборіддя і обвислі щоки.

Хоча ви завжди можете боротися з наслідками старіння за допомогою домашніх засобів і косметичних процедур.

Звісно, вони не будуть перешкоджати всім ознакам старіння – тобто ви, безумовно, не будете виглядати у свої п’ятдесят, як двадцятилітня особа, але не потрібно розчаровуватися, адже, ви можете залишатися привабливою довгий час і, дивлячись у дзеркало, отримувати задоволення від того, що бачите. Ось саме це і має значення.

Вік жінки видає не стільки кількість зморшок на обличчі, скільки сам овал обличчя. Обвисання щік відбувається з різних причин.

Це можуть бути вікові зміни, результат різкого схуднення, наслідки шкідливих звичок, спадковість, ослаблення м’язів. Але ви можете зарадити цьому – ви можете пом’якшити наслідки за допомогою простих засобів. Візьміть до відома:

1. Вправи для обличчя

Так само, як ви тренуєте прес на животі чи підтягуєте сідниці, ви можете зробити те ж саме з вашими щоками. Адже у щоках теж є м’язи, і, отже, ви можете підтримати їх і виправити їх провисання.

Отже, це метод, який того вартий. Але як же виконувати ці вправи? Усе дуже легко, слід стати перед дзеркалом і зробити дуже широку посмішку і затримати її протягом приблизно на десять секунд, а потім відпочити і повторити ще п’ять разів. Якнайчастіше намагайтеся посміхатися і сміятися, мало того, що м’язи обличчя тренуєте, так ще й життя продовжуєте, доведено МОЗ!

Потім наберіть в рот повітря, надуйте щоки, так ніби ви надуваєте дитячу кульку. Знову ж таки, затримайте повітря протягом десяти секунд, розслабтеся, а потім повторіть ще п’ять разів.

На остаток, обома руками зробіть масаж коловими рухами трохи вище вилиць протягом  двох хвилин, потім опустіться до середини щік, де ви відчуваєте зуби. Бачите, все дійсно дуже просто! Повторюйте таку гімнастику для обличчя двічі на день.

2. Маска для обличчя на основі авокадо та меду

Ця маска для обличчя добре відома і її дуже легко зробити. Ви вже знаєте, що авокадо дуже добре зміцнює і зволожує шкіру обличчя, допомагає вам уникнути появи зморшок і підтягнути м’язи. Вам просто слід взяти половину м’якоті авокадо і додати дві столові ложки меду. Змішайте це все добре і нанесіть суміш на ваші  щоки, залишивши маску на обличчі протягом п’ятнадцяти хвилин, а через деякий час змийте маску теплою водою. Маску для обличчя на основі авокадо та меду дуже добре робити перед сном.

3. Маска для обличчя на основі йогурту та алое вера

Алое вера – дивовижна лікарська рослина з тисячолітньою історією застосування для збереження здоров’я і краси. Один з найпопулярніших і дієвих компонентів натуральної косметики, що володіє масою корисних властивостей.

Алое вера по праву визнано косметологами справжнім еліксиром краси і молодості, здатним забезпечити оптимальний догляд за ніжною шкірою обличчя, а в поєднанні зі звичайним йогуртом, чудово зволожує, живить, надійно захищає, відновлює, нормалізує шкіру обличчя та сповільнює процеси старіння.

Цим засобом користуються багато жінок. Це ідеальний засіб для догляду за обличчям на початок дня.

Щоб приготувати дану маску, вам слід взяти чотири столові ложки йогурту і покласти його в миску, потім додати дві столові ложки м’якоті алое вера. Змішайте обидва інгредієнти до отримання однорідної маси.

Нанесіть маску на обличчя за допомогою щіточки і залиште її на обличчі протягом двадцяти хвилин. Все, знову ж таки дуже просто, як ви бачите. Ви помітите, що маска добре тримається на шкірі. Згодом, через двадцять хвилин, ви можете змити її водою.

Після використання маски для обличчя на основі йогурту та алое вера ви відразу ж помітите дуже пружну шкіру. Якщо ви робитимете таку процедуру кожен день, ви побачите, що дуже швидко м’язи на обличчі підтягнуться і зменшиться провисання щік.

4. Правильне харчування

Потрібно зрозуміти – стан вашого обличчя – це якість вашого харчування.

Лікувати обличчя слід починати з корекції харчового раціону як у раціональному, так і дієтичному плані. Майте на увазі, що затримка рідини в організмі може призвести до того, що ваші щоки виглядатимуть опухлими, і якщо такий стан буде тривати довгий період часу, то це скоріше за все позначиться на метаболізмі вашого організму і на стані вашої шкіри, і в результаті, шкіра стане менш пружною, а щоки почнуть провисати.

Усього цього можна уникнути, якщо дотримуватись правильного харчування ічас від часу проводити природне очищення свого організму за допомогою соків грейпфрута, апельсина та навіть полуниць, які також дуже підходять для очищення і детоксикації.

Ми знаємо, що іноді дуже важко, але ви помітите, що якщо ви обмежите споживання цукерок і солодощів, хлібобулочних виробів, то це позначиться гарним результатом на стані здоров’я і шкіри. Слід збільшити у своєму раціоні харчування кількість салатів, клітковини, горіхів і рослинного білка, оскільки вони особливо важливі для зміцнення м’язів.

Коли ви втрачаєте вагу, шкіра починає обвисати, тому обов’язково слід дбати про лицьові м’язи, щоб зробити їх сильними і пружними, саме тому слід споживати багато продуктів, які містять рослинні білки.

Крім того, не забудьте, щоб шкіра залишалася завжди добре зволоженою, необхідно дбати про достатню кількість рідини в організмі, яка, в свою чергу, допомагає детоксикації та кращому функціонуванню ваших органів.

Зробити шкіру обличчя пружною, зменшити обвисання щік – все це можна зробити за допомогою наших порад. Затратьте небагато часу для приготування масок для обличчя на природній основі, робіть гімнастику для пружності шкіри на обличчі і завжди будете виглядати молодими, а ваша шкіра сяятиме красою та здоров’ям.  Обов’язково спробуйте!

Читайте також