Шкідливі поради: Як змусити дитину вас ненавидіти
16:20 17.04.2018
252

Поради про те, як виховати лідера/принцесу/щасливу людину? Їх уже цілий Інтернет, тому ми підготували ТОП-5 фраз, які зроблять вас найгіршими батьками у світі, а з ваших дітей – залежних невротиків з купою фобій і комплексів. Покажіть вашій малолітній дитині, хто в хаті бос, але не дивуйтесь потім тому, що вона вас ненавидить.

Твого в цьому домі нічого немає!

Ваша дитина у свої сім років ще не заробила перший мільйон і живе на вашій шиї? Негайно нагадайте їй про це. Нехай знає, що її одяг, іграшки та навіть домашній улюбленець – це все не її, і що в цьому світі вона нічого не має, бо ще не заробила ні копійки. Повсякчас нагадуйте про це, і будьте впевнені: ваша дитина виросте кар’єристом, основним інтересом якого буде заробляння грошей та матеріальні блага.

Ти ще малий, щоб мати свою думку!

Ваша дитина хоче поділитись з вами своєю думкою з приводу якогось питання? О, ні-ні-ні. Спочатку вона свою думку вискаже, а потім головні в хаті не ви, а дитина! З вільнодумства починаються революції, тому обов’язково дайте вашій дитині зрозуміти, що вона зі своїми думками для вас, дорослої та мудрої людини, нічого не значить. Таким чином ваша дитина стане безхарактерною, вважатиме свою думку нікому не потрібною.

А от син/доця тьоті Люди/Маші/Сари…

Не забудьте порівнювати вашу дитину з іншими у негативному ключі. Пам’ятайте, що ваша дитина кожного дня має відчувати себе гіршою за інших дітей, недоладною та неповноцінною. Дайте дитині зрозуміти, що ви її не любите, а от усіх інших діток – так. Це не лише стане причиною її комплексу неповноцінності, але й змусить її усе життя порівнювати себе з іншими. Депресії, а не вітамін D краще за все допомагають засвоювати кальцій.

Краще б ти не народжувався!

Розкажіть вашій дитині, яким прекрасним було ваше життя без неї, і яких перспектив вона вас позбавила. Ви могли б полетіти на Мальдіви досліджувати розмір піщинок, могли б спроектувати космічний корабель, стати першою людиною на планеті Нібіру, але ось у вас з’явилась дитина, і не виправдала ваших очікувань. Малий має знати, що зруйнував ваше життя, і що ви більше нічого не зможете добитись, адже на вашій шиї – здоровенна каменюка, яку треба годувати, одягати, вивчити і поставити на ноги. Кожного дня розказуйте про це дитині, і вона точно буде кожного дня в своєму житті відчувати себе винною.

Я тебе в дитбудинок/бабайці віддам!

Ніщо не вічне на Землі, і ваша любов також. Дайте зрозуміти своїй дитині, що у будь-який момент ви можете від неї відмовитись, і вона більше ніколи не буде проявляти характер, а також коритиметься вам у всьому. Якщо до цієї поради дитина все ще вважає, що може розраховувати на вашу повагу та підтримку, вкінець знищіть її очікування і надії.

Якщо ви дотримаєтесь цих порад, і будете говорити своїй дитині такі речі, вітаємо! Ви – найгірші батьки на світі, гроза ваших дітей, домашній тиран. Кім Чен Ин, побачивши вас, сховається під стіл від страху, а ваша дитина, якщо не зійшла з глузду, ненавидить вас більше за все.

Читайте також