Людмила Станіславенко: "Відкрито оновлене сучасне відділення для психологічної підтримки діток з певними особливостями розвитку"
12:54 23.11.2020
271

Нарешті в Обласному дитячому центрі психічного здоров’я при КНП «ВОКПЛ ім. акад. О. І. Ющенка ВОР» відкрито оновлене сучасне відділення для психологічної підтримки діток з певними особливостями розвитку, які потребують особливих умов та допомоги в самообслуговуванні.

Для комфортного перебування у відділенні, за мого особистого сприяння, створено максимально затишні, зручні та зразкові умови, де дітки почуватимуться дійсно по-домашньому тепло.

Відкриття такого відділення у нашому місті – це подія великих масштабів для усієї України , і я надзвичайно пишаюсь, що один із найкращих дитячих центрів психічного здоров’я розташовано саме на теренах вінницької області.

Я пам’ятаю, коли вперше, на запрошення Анастасия Свинарчук, прийшла до відділення і була шокована занедбаним станом приміщення.

Керівництво та персонал лікарні, небайдужі громадяни, ми - громадські активісти, доклали титанічні зусилля і старання, аби врешті відділення виглядало по-європейськи, сучасно та зразково.


Відкриття оновленого відділення – це ще один чудовий приклад об’єднання зусиль усіх гілок суспільства задля отримання якісного результату. Безмежно вдячна кожному причетному, хто долучався, допомагав і сприяв, аби відділення для діток було оновлено якомога швидше і якнайкраще. Тепер ви маєте друга на роки, в моєму обличчі ....

Особливо хочу звернутися до батьків з Вінниччини та з усієї України. Якщо ви бачите, що ваша дитина має певні особливості, будь ласка, не лякайтесь та не панікуйте. В жодному разі не ігноруйте цього. Звертайтесь до нашого Центру. Адже тут працюють високваліфіковані спеціалісти, які проведуть грамотну консультацію та оцінку, дадуть правильні рекомендації, поради, допоможуть вам та підкажуть, як правильно поводитися з такими дітками.

Будь певні, що в Обласному дитячому центрі психічного здоров’я Ваша дитина отримає всю необхідну підтримку.

Автор: Людмила Станіславенко
Читайте також