З-під завалів обстріляної ОДА в Миколаєві дістали вже 13 загиблих
13:29 30.03.2022
324

Триває рятувальна операція в будівлі Миколаївської облради: з-під завалів деблоковано 13 тіл загиблих.

Про це в Телеграмі написала голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва.

"Рятувальна операція в будівлі Миколаївської обласної ради продовжується. На зараз з-під завалів деблоковано 13 тіл загиблих", - написала Замазєєва.

За її інформацією, загалом за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 40 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Станом на сьогоднішній ранок, 30 березня, в миколаївських лікарнях знаходяться 317 людей, що постраждали від атак російських загарбників на область.

Як повідомлялося, 29 березня вранці у Миколаєві внаслідок влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА та облради російської ракети сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також