Як обрати найкращий для себе iPhone та чому старіша модель іноді краща нової
23:39 26.10.2022
296

Купуючи iPhone, зверніть увагу на функції та можливості, які для вас є найбільш важливими. Якщо термін служби батареї особливо важливий, шукайте більший iPhone, оскільки вони зазвичай мають більші батареї відповідно до розміру екрана. Більше того, оскільки iOS, як відомо, загалом ефективна з точки зору споживання енергії, навіть менші моделі, як правило, працюють довше, ніж у інших марок. Далі ми розповімо, чому на думку нашого кореспондента Iphone 13 256 гігабайт є чудовим варіантом.

Якщо при наступній покупці iPhone ви обираєте якість фотоапарата, вам легко порадити варіанти найвищого рівня Pro завдяки дизайну з трьома лінзами, які дозволяють знімати з різних ракурсів, від масштабованих надширококутних зображень до невеликої глибини. Вони також роблять надзвичайно гарні кадри в складних умовах освітлення, наприклад, під час зйомки в тьмяно освітленому приміщенні або на вулиці вночі.

Якщо ціна є важливою, і ваш головний пріоритет — заощадити на наступній покупці смартфона, ви не маєте жодних застережень щодо придбання iPhone SE або старішої моделі з нижчою ціною. Вони можуть бути дешевшими в асортименті Apple, але вони все одно виготовлені з матеріалів флагманської якості, мають достатню потужність і продуктивність, щоб підтримувати роки використання.

Однак пам’ятайте про пам'ять. iPhone 12 за найнижчою ціною має лише 64 ГБ пам’яті в базовій моделі; якщо вам потрібна більша ємність, будьте готові до зростання ціни. iPhone 13 і iPhone 13 mini вирішують цю проблему, збільшуючи базову пам’ять до 128 ГБ. Модельний ряд iPhone 14 також починається зі 128 ГБ.

Коли Apple випускає нові iPhone, вона знижує ціни на попередні моделі. Ось чому ви платите менше за iPhone 13, iPhone 13 mini і iPhone 12 тепер, коли вийшов iPhone 14. То ж Iphone 13 наразі є дійсно оптимальним варіантом.

Усі згадані тут iPhone підтримують iOS 16, яку вже можна завантажити. (Моделі iPhone 14 постачаються з попередньо встановленою iOS 16).

Якщо детальніше про Iphone 13, час його роботи 23 години 30 хвилин, що майже на три години довше, ніж у iPhone 12 Pro Max.

Тим часом продуктивність центрального процесора була покращена, випереджаючи конкурентів Android, і є хороші новини для мобільних геймерів: частота кадрів більше не обмежена 60 кадрами в секунду, що означає, що ви можете максимально використати п’ятиядерний графічний процесор. Одним словом, це неймовірно швидкий телефон, який залишатиметься таким протягом багатьох років.

Apple також налаштувала камери, збільшивши розмір сенсора та діафрагму для кращих знімків при слабкому освітленні, але це не суттєве покращення iPhone 12.  Коротко кажучи, iPhone 13: навіть із кількома змінами це все одно найкращий iPhone, який повністю відповідає якості, який ви можете купити.

 

Читайте також