Вступ до територіальної оборони в усій країні має проходити за принципом «єдиного вікна», – «УДАР Віталія Кличка»
09:30 15.02.2022
261

«УДАР Віталія Кличка» звертається до керівництва держави максимально спростити процедуру вступу до територіальної оборони по всій країні за прикладом Києва. В умовах загрози повномасштабного вторгнення підписання контракту резервіста має відбуватися максимально швидко та за принципом «єдиного вікна».

Партія «УДАР» запропонувала Міноборони і відпрацьовуємо механізм, щоб максимально спростити процедуру підписання контракту резервіста. Бо сьогодні вона - складна і розтягнута в часі. Доброволець повинен кілька днів тільки довідки збирати та ходити до військкомату. Ми ж створюємо «єдине вікно». Відкрили також у столиці перший рекрутинговий центр територіальної оборони на вул. Хрещатик», – заявив лідер «УДАРу»,  Віталій Кличко.

«Не можна дозволити, щоб бюрократичні перепони стали на заваді формуванню укомплектованих та боєздатних підрозділів військ. Українці, які висловили бажання захищати країну в лавах тероборони, не мають витрачати кілька днів на збір довідок та ходіння по різних інстанціях. Все має відбуватися в одному місці, швидко і зручно для людей», - зазначив голова Вінницької обласної організації «УДАР Віталія Кичка» - Геннадій Ткачук.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також