Волонтери Вінницького осередку "Українська команда" передали посилки на фронт
09:00 20.06.2023
257

В рамках проєкту "Посилка на фронт" волонтери Вінницького осередку "Українська команда" передали військовослужбовцям 35, 59, 57 та 93 бригади Збройних сил України посилки від близьких та рідних з Вінниччини на передову.

Для пересічного українця вихідні - це час для відпочинку, проведення моментів з родиною, випити каву з близькими та друзями. Проте завжди варто памʼятати, що кожній секунді мирного життя в своєму рідному місті ми завдячуємо тим, хто боронить наш спокій на передовій у важких умовах - нашим захисникам України, - розповідає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Команда волонтерів впродовж останнього місяця отримувала численні телефонні дзвінки від родин та знайомих з проханням передати посилку до захисника чи захисниць, які  на даний момент знаходяться на сході України. Благодійники відгукнулись та доставили адресні посилки військовим з рідного краю. Водночас активісти потурбувались й про місцевих жителів міст Покровська, Селидового та Курахового Донецької області, надавши їм необхідну гуманітарну допомогу  у вигляді продуктів, речей та медичних засобів.

Відвідуючи різні містечка східної частини України, спілкуючись з громадянами, котрі опинились в важких життєвих ситуаціях через військові дії, вкотре переконуюсь, що потрібно ще більше працювати, аби допомогти кожному, хто цього потребує»,- зазначає Віталій Шатов, волонтер «Українська команда» та громадський діяч.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також