Волонтери "Української команди" Вінниччини передали корм для тварин вінницькому притулку
16:29 31.03.2023
281

Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини вкотре з турботою про четвероногих друзів передав до місць утримань безпритульних тварин у Вінниці поживний сухий корм для собак від різних виробників.

Така допомога є вкрай необхідною. Оскільки після початку повномасштабного вторгнення в Україні суттєво зросла кількість безпритульних тварин. Частина "братів наших менших" втратили домівки та господарів через ворожі обстріли, інших просто покинули під час евакуації. Окрім того, на територіях де проходять військові дії, в містах, які пережили окупацію не має можливості проводити стерилізацію, - розповідає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини

За даними зоозахисників, лише за 2022 рік у тилових областях кількість тварин у притулках зросла на 20-30%, і на сьогодні стали менш активними стерилізаційні програми, що сприятиме розмноженню безпритульних тварин у майбутньому.

Тож задля того, аби підтримати людей, які не зважаючи на обставини щодня піклуються й годують десятки тварин наші волонтери намагаються надати максимальну допомогу притулкам та зоозахисним організаціям, враховуючи всі їх потреби.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також