Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини привітав захисників з Великоднем
16:15 14.04.2023
279

Напередодні Великоднього свята активісти та прихильники Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини разом з Благодійним фондом Людмили Станіславенко, за підтримки #Doc4Ukraine, організували святкове привітання наших відважних військових у медичних закладах Вінниччини. 

"Важливо аби наші хлопці відчували свято навіть тут, на лікарняних ліжках. А завдяки нашій підтримці і турботі, їх дух та сила міцнішає, що особливо важливо для моральної стійкості та загартованості. Сподіваємось, що такі подаровані нами радісні хвилини спілкування, підкріплені пасхальними солодощами, сприятимуть швидкому одужанню",- розповідає громадська діячка Людмила Станіславенко.

Волонтери пригостили захисників великодніми пасочками та різноманітними солодощами, а у відповідь отримували щирі слова вдячності та радісні посмішки українських героїчних бійців!

"Вважаємо нашим обов'язком підтримувати військових та дарувати їм позитивні емоції і теплі побажання у такі святкові дні. Приємно бачити, що захисники, перебуваючи на лікуванні, не втрачають оптимізму",- зазначає голова виконавчого комітету Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини Юлія Дьомкіна.

 

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також