Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини організував безкоштовну видачу наборів дитячого харчування
15:00 24.03.2023
298

У Вінниці 22 березня Волонтерський штаб "Українська команда" Вінниччини разом з благодійним фондом Людмили Станіславенко вкотре роздали гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям з дітьми.

«Українські родини отримували набори з дитячим харчуванням, що включали в себе сухі сніданки та фруктові пюре з різноманітними смаками від кількох виробників. Приємно бачити задоволених та вдячних людей, це спонукає працювати ще більше», - розповідає громадська діячка Людмила Станіславенко.

Отримати на безоплатній основі такий набір містяни могли завчасно зареєструвавшись на сторінках соціальних мереж волонтерського штабу та благодійного фонду.

«Більше 150 сімей змогли отримати для своєї дитини смачний та корисний набір дитячого харчування. На жаль, внутрішньо переміщені та багатодітні родини не мають фінансової змоги купувати дитяче пюре, тому вважаємо нашим обов’язком у такій ситуації допомагати та  забезпечувати всім необхідним. Ми не зупиняємось на досягнутому і працюємо заради блага наших громадян й надалі. Підтримка та турбота у непростий для країни час, вкрай необхідна і важлива для кожного», - зауважив голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Геннадій Ткачук.

Варто заначити, що така благодійна допомога родинам з дітьми організована волонтерами вже вдруге за останній тиждень. Минулого разу соціально вразливим сім’ям були видані підібрані до відповідного віку дитячі набори з підгузників та харчування.

Читайте також