Володимир Кличко в ефірі CNN: Світові лідери обіцяли "тяжкі наслідки" через дії Росії. Вони мають настати!
13:00 19.04.2022
255

Український боксер, екс-чемпіон світу, брат мера Києва Володимир Кличко в ефірі американського телеканалу CNN звернувся до країн-партнерів із закликом до більш потужної підтримки України. Про це міський голова столиці України Віталій Кличко повідомив у Facebook та оприлюднив відео інтерв'ю.


"І я, і мій брат Володимир продовжуємо спілкуватися з іноземними ЗМІ. Є дуже багато запитів. І даємо по кілька інтерв'ю та включень наживо кожен день. Ми використовуємо всі можливості, щоб донести до світу правду про те, що відбувається сьогодні в Україні, як Росія знищує нашу державу та вбиває мирних українців. Залучаємо необхідну допомогу та підтримку", – написав Віталій Кличко.

Володимир Кличко в ефірі CNN нагадав світовим лідерам про їхні обіцянки.

"Війна з Росією – це битва між добром і злом. Скільки ще спостерігатиме світ? Напередодні широкомасштабного російського вторгнення в Україну світові лідери обіцяли РФ "тяжкі наслідки" за такі дії. Після геноциду, який влаштували російські орки у Бучі, Ірпені, Гостомелі , Бородянці та який вони продовжують на тимчасово окупованих територіях, після буквального знищення багатьох українських міст та селищ "тяжкі наслідки" вже мають настати", – сказав Володимир Кличко.


 

Video file
Автор: Даша Драгоманова
Читайте також