Вінницький стрілець Олег Царьков їде на Олімпіаду в Токіо
11:32 08.07.2021
813

Про це у Facebook повідомив Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА.

Сьогодні під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору був затверджений поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020.

Від Вінницької області до елітної групи увійшов заслужений майстер спорту України, срібний призер чемпіонату Європи 2020 року - 33-річний Олег Царьков (має ліцензію, ШВСМ, тренер Леся Леськів, Віктор Щерба).

Вінничанин Олег Царьков буде виступати у двох вправах:

ГП-6 (гвинтівка пневматична), стрільба на 10 метрів 60 пострілів

та

вправа МГ-6 (малокаліберна гвинтівка), стрільба з трьох положень: коліна, лежали та стоячи, на 50 метрів 120 залікових пострілів.

Царьков - український стрілець з пневматичної гвинтівки. Чемпіон Європи (2014), триразовий срібний (2014, 2017, 2020) та бронзовий (2018) призер чемпіонатів Європи. Багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, чемпіонатів України, член національної збірної команди України. Майстер спорту України міжнародного класу.

Вінницький стрілець Олег Царьков продовжує підготовку до олімпійських ігор - на навчально-тренувальному зборі в у польському місті Вроцлав.

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також