Вінницька поліція завершила впровадження проєкту Custody Records
15:30 14.11.2022
264

Поліція Вінницької області завершила впровадження проєкту Custody Records у базових територіальних підрозділах регіону. 11 листопада автоматизована система відеоспостереження запрацювала у Вінницькому районному управлінні поліції.

Про це повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Впровадження системи Custody Records забезпечить дотримання прав затриманих чи відвідувачів у підрозділах поліції та захистить поліцейських від можливих неправдивих звинувачень.

Для того, щоб робота у районному управлінні поліції була ефективною та комфортною, було змінено інфраструктуру та створено відповідні умови й зони. Зокрема, приміщення обладнали відеоспостереженням, необхідною технікою, яка здійснює відеофіксацію всіх дій, облаштований фронт-офіс. Крім того, створили приймальню для громадян, кімнати для очікування, конфіденційного побачення із захисником, для встановлення обставин затримання та доставлених осіб, для проведення слідчих дій, для затриманих, кімната інспектора з дотримання прав людини.

««Custody Records» - у Вінницькому районному управлінні поліції (вул. Пирогова, 4). Презентували відеосистему за участі першого заступника Міністра внутрішніх справ України Євгенія Єніна та Голови Національна поліція України Ігоря Клименка. Кожна дія, що проводиться із затриманою особою поліцейськими, буде тепер буде зафіксована у системі відеомоніторингу та електронного обліку.

Вінниця стала шостим базовим підрозділом поліції в області, де працює "Custody Records".

 

Під час візиту голова Нацполіції України вручив ключі від службових автомобілів поліцейським, які щоденно дбають про безпеку людей у Вінниці», - повідомив Сергій Борзов.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також