Вінницька команда Волонтерського штабу "Українська команда" створила свято для діток-переселенців
10:00 06.09.2022
271

Повномасштабна війна торкнулась кожного українця, кожен з нас пережив та переживає різний спектр емоцій і відчуттів…кожного дня ми намагаємось зберегти у собі сили рухатись вперед! Однак, найбільше емоційного потрясіння зазнають наші діти!

Маленькі українці на власні очі бачили те, що не під силу витримати й дорослим! Кожна дитина з гарячих точок країни потребує довготривалого відновлення й щасливого дитинства, аби забути ті жахіття!

Саме тому, Вінницька команда Волонтерського штабу «Українська команда» на чолі з Геннадієм та Ігорем Ткачуками, влаштували свято дитинства для діток переселенців з Маріуполя, Бахмута та Рубіжного аби трішки відволікти та підбадьорити!

Смачно та радісно зустрічали  дітвору у Паб "Вінницька Реберня". Для малюків було проведено майстер класи з малювання, розфарбовування обличчя, найдобріший гондольєр влаштував прогулянку узбережжям Південного Бугу.Також кожна дитинка отримала смачні подаруночки від Фонду Людмили Станіславенко.

За словами батьків дітлахів:

"Щасливі обличчя, радісні посмішки та очі, які горять - це найкраще, що вони бачили за останні місяці війни. Кожен батько та мати бажають для своїх чад лише щасливих миттєвостей життя! Частіше б такі заходи відбувались у місті, адже дітям потрібно відволікатись, аби забути ті страшні ночі"

Волонтерський штаб висловлює щиру подяку за організацію та гостинність та постійну підтримку благодійних заходів родині Вінницькій Реберні: Вікторії Гуменюк та Віталію Гуменюк та за смаколики Людмилі Станіславенко

Діти - наше майбутнє! Піклуймося про них!

#ВолонтерськийШтабУкраїнськаКоманда

Автор: Богдана Валігура
Читайте також