«Укрзалізниця» запустила продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя
10:30 14.11.2022
254

«Укрзалізниця» разом з платформою United24 запустили продаж благодійних квитків до уже звільного Херсона, і тимчасово окупованих Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Рейси здійснюватиме «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

«Проєкт «Квитки до перемоги» символізує надію українців на якнайшвидшу деокупацію українських міст, віру в ЗСУ та в те, що вся Україна буде звільнена. Квиток можна придбати сьогодні, зберігати як символ і скористатися ним одразу після деокупації міст», – розповідають організатори проєкту.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу у повному обсязі будуть переказані через фандрейзингову платформу United24 на закупівлю автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Квитки доступні у п'ять міст: Херсон, Маріуполь, Донецьк, Луганськ та Сімферополь.  Купити можна тут. Доступні три вартості (плацкарт, купе та люкс): 1000 гривень, 2000 гривень та 5000 гривень відповідно. 

Як купити:

  • Оберіть напрям, рейс (перший, другий або третій) та клас вагона;
  • Внесіть необхідні дані, зробіть благодійний внесок;
  • Після завершення платежу на електронну адресу, вказану при оформленні благодійного внеску , надійде лист з детальною інформацією та квиток (мається на увазі документ очікування на проїзд, який отримує людина, яка здійснила благодійний внесок);
  • За 12 годин до відкриття маршруту та здійснення рейсу «Укрзалізниця» надішле на вашу електронну адресу лист з інформацією щодо номера вагона, місця, а також часу відправлення потяга.
Автор: Богдана Валігура
Читайте також