Українці повертаються у звільнені від рашистів міста Житомирщини
10:00 18.04.2022
444

У Житомирській області люди поступово повертаються на звільнені від російських загарбників території, - про це Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив у Фейсбуці.

"Сьогодні на доручення Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля працював на Житомирщині. Так, відвідав північ області, що була нещодавно звільнена від російської окупації", - зазначив він.

Зокрема міністр відвідав Народицьку громаду, а також декілька спеціалізованих лісових господарств, а саме "Радчанське лісництво", яке було під обстрілами, починаючи від 5-ої ранку 24 лютого.

Немчінов відзначив, що люди вже потроху повертаються на ці території, проте триває розмінування та відбудова зруйнованої інфраструктури.

У межах робочої поїздки міністр відвідав і зруйновану внаслідок авіаудару церкву Різдва Пресвятої Богородиці в селі В'язівка, яка цього року мала відзначити своє 160-річчя. Як наголосив він, цей дерев'яний православний храм був побудований у 1862 році.

Також Немчінов подякував за службу воїнам прикордонного підрозділу швидкого реагування, який відновив контроль за ділянкою українсько-білоруського кордону.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також