Вентспілс доставив Вінниці гуманітарну допомогу: Генератори, одяг і їжу
19:07 28.08.2023
265

В Вінницю доставлений гуманітарний вантаж із міста-партнера Вентспілс

Згідно з повідомленням Вінницької міської ради, в останні дні до Вінниці надійшов гуманітарний вантаж із партнерського міста Вентспілс. Цей вантаж включав в себе генератори, обігрівачі, одяг, їжу та інші необхідні речі. Доставку допомоги здійснили за допомогою мікроавтобуса Mercedes Benz Sprinter, який раніше використовувався для пасажирських перевезень у Вентспілсі.

Сергій Моргунов, міський голова Вінниці, особисто перевірив вантаж і висловив щиру подяку латвійським партнерам за їхню незамінну підтримку в цей нелегкий період.

"Ми висловлюємо щиру подяку Вентспілсу, його мешканцям та меру Янісу Вітоліньшу за їхню велику підтримку. У такі важкі часи це дійсно надзвичайно важливо для нас", - підкреслив Сергій Моргунов.

Ольга Парвадова, радниця міського голови, наголосила, що співпраця між Вінницею та Вентспілсом розпочалася ще минулого року.

"Ми уклали угоди про співдружність із муніципалітетом Вентспілса у вересні минулого року. Ці угоди передбачають обмін досвідом та практиками у різних сферах соціально-економічного розвитку", - зазначила Ольга Парвадова.

Слід зауважити, що це вже не перший раз, коли Вінниця отримує гуманітарну допомогу від Вентспілса. Раніше латвійські партнери передали місту 2 дизельні генератори потужністю 50 кВт та 60 кВт після обстрілів об'єктів критичної інфраструктури з боку росії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також