Укрзалізниця запускає "Потяг до тебе": романтичний експрес на День Закоханих
19:00 09.02.2024
354

На святкування Дня Закоханих та Дня Єднання "Укрзалізниця" анонсувала запуск спеціального рейсу "Потяг до тебе", присвяченого романтичній подорожі. Цей захід відбудеться 14, 16, та 18 лютого і включатиме унікальні подорожі Києвом та Львовом. Згідно з повідомленням пресслужби компанії, переданому УНН, на ці рейси буде виділено половину безкоштовних місць для поранених військових, що проходять реабілітацію, дозволяючи їм створювати незабутні спогади зі своїми коханими.

У рамках цієї романтичної ініціативи пасажири зможуть насолоджуватися подорожжю на справжньому паровозі, розміщенням у нових купе для двох, підбіркою романтичної музики, а також спеціальним меню від відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Варто зазначити, що вартість вечері не включена в ціну квитка, і кожен гість отримає індивідуальне посилання для замовлення меню.

Рейси будуть відправлятися з Центрального вокзалу у Києві о 19:10 та у Львові о 18:55, з тривалістю подорожі понад 2 години. Ціни на квитки варіюватимуться залежно від дня, починаючи від 304 гривень у Львові та 458 гривень у Києві, з можливістю придбання виключно через застосунок "Укрзалізниці".

Для закоханих військовослужбовців також підготовлено поетичний сюрприз від Сергія Жадана. У разі повітряної тривоги, поїзд продовжить рух до кінцевої зупинки згідно з розкладом, забезпечуючи безпечну посадку та висадку через підземні та обхідні шляхи.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також