Укрзалізниця впроваджує онлайн-сервіс бронювання інклюзивних вагонів для осіб з інвалідністю
17:22 01.09.2023
264

"Укрзалізниця" продовжує розширювати програму "Безбар'єрна залізниця", оголошуючи про запуск нового веб-сервісу для бронювання спеціальних вагонів для осіб з інвалідністю. Цю ініціативу розповсюджено на жителів Вінниччини, як повідомляє Телеграм-канал "Укрзалізниці".

Тепер для того, щоб зарезервувати місце в інклюзивному вагоні, не треба відвідувати вокзал особисто. Ви можете легко оформити заявку онлайн всього за декілька хвилин. Для гарантії бронювання потрібно подати запит не пізніше, ніж за 3 доби до планованої дати поїздки. Отримати та оплатити квитки можна в касі, але не пізніше, ніж за одну годину до відправлення потяга.

Спеціальні вагони доступні для користування особам з інвалідністю І групи, дітям з інвалідністю, пасажирам на кріслах з колесами та їх супроводжуючим особам.

Крім того, доступна послуга замовлення вокзального помічника, який надасть допомогу з багажем та посадкою.

"Укрзалізниця" продовжує працювати над забезпеченням доступу до поїздок для всіх бажаючих. У компанії є наявність 50 вагонів із підйомниками або пандусами, при цьому 37 із них є вагонами нового покоління, збудованими протягом останнього року. Вони оснащені всім необхідним для забезпечення комфорту пасажирів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також