УЗ закликає Європу та Азію зупинити залізничне сполучення з Росією
13:32 28.02.2022
252

Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії  із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-агресором Російською Федерацію. 

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Відповідне звернення розіслано до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з РФ, зазанчили у компанії.

«Росіянине, ти вже не можеш нікуди літати, а тепер ти не зможеш нікуди і їздити. Закликаємо залізничні адміністрації всіх країн, які межують з РФ, припинити вантажне та пасажирське залізничне сполучення з цією країною. Також закликаємо припинити будь-яку взаємодію систем та виключити РЖД з усіх міжнародних організацій», - ідеться у зверненні.

«Провідник, складач поїздів, диспетчер, машиніст РЖД, який виконує злочинні накази та везе танки, воєнну техніку та окупантів до коридорів України, ти більше ніколи не будеш мати почесне звання «залізничник» — ти вбивця. Своїми діями ти вбиваєш мирне населення та чиниш геноцид над українським народом. Ти навіть у своєму найстрашнішому сні не бачив, як працювати під вибухи снарядів та постріли, днями не спавши, ризикуючи своїм життям, вивозити мирне населення з-під обстрілів. А ми працюємо так уже п’ятий день і далі будемо працювати, допоки не переможемо!», - наголосили в Укрзалізниці.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також