В ООС попередили про плани окупантів здійснити теракти на Донбасі
09:02 19.02.2022
343

Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк заявляє, що є велика ймовірність здійснення оккупантами терактів, внаслідок яких може загинути мирне населення, для звинувачення в цьому українських військових. Про це Павлюк заявив у відеозверненні, опублікованому на Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.


"Два дні провокаційні обстріли окупантів не принесли їм бажаного результату. Жоден український боєприпас не впав на цивільну інфраструктуру. Українські військові витримали, незважаючи на те, що основна частина обстрілів була саме з населених пунктів", - зазначив він.


За словами командувача ОЗ, ворожі пушки та міномети вели вогонь із житлових масивів, але українські військові "не стріляють у мирних людей".


"На даний момент оккупанти здійснюють обстріли по скупченню беззахисних дітей, жінок, літніх людей під виглядом евакуації. За даними нашої розвідки, є велика ймовірність здійснення терористичних актів з метою загибелі мирного населення та обвинувачення в цьому українських військових", - вважає Павлюк.


Він додав, що Україна не має можливості перевірити цю інформацію чи вплинути на дії окупантів.
"Тому я звертаюсь до всіх вас із надією, що викриття цих планів врятує людське життя", - сказав командувач ОС.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також