Україна бачить своє майбутнє як демократична європейська країна, а не в Радянській імперії Путіна, - Кличко
09:30 18.01.2022
272

Україна обрала демократичне європейське майбутнє і тому Росія нарощує агресію. Про це лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив в інтерв’ю американському телеканалу "CNN".

"У 2014 році Україна обрала європейський шлях розвитку. Росія і Путін не задоволені цим рішенням, бо його ідея – відбудувати Радянську імперію. Ми не хочемо повернення у Радянський союз. Ми бачимо своє майбутнє як демократична європейська країна. Це причина того, що відбувається", – заявив Кличко.

Він наголосив на тому, що українці, зокрема столична влада, готуються до всіх сценаріїв розвитку подій

"Ми стурбовані військовими силами на кордоні України. Ми не знаємо, чи Росія готується до вторгнення у нашу країну, чи це просто "гра м’язами" з боку РФ. Звісно, ми не знаємо планів, але готуємося до будь-якого сценарію", – пояснив лідер "УДАРу" глядачам зі США.

"Наша країна у 2014 році обрала європейський шлях розвитку. Ми чітко повинні слідувати вол народу та будувати незалежену проєвропейську країну заради щасливого майбутнього наших дітей та онуків. Ми не маємо права на помилку", - зазначив Геннадій Ткачук - голова Вінницької обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка"

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також