Олексій Данілов звільнений з посади секретаря РНБО
18:23 26.03.2024
359

Сьогодні, 26 березня, на веб-сайті президента було опубліковано указ про відставку Олексія Данілова з посади секретаря РНБО.

Крім того, було оголошено про назначення нового секретаря Ради національної безпеки і оборони України - Олександра Литвиненка, який раніше очолював Службу зовнішньої розвідки.

Олексій Данілов особисто подякував громадянам, президентові та всій своїй команді за довіру.

"4 роки 5 місяців 24 дні праці на посаді Секретаря РНБО. Праця, в яку я вклав все своє серце. Дні, які я пам'ятатиму завжди. Години, які пролетіли неймовірно швидко.

Дякую долі за можливість служити своїй країні і своєму народові в часи миру і в часи війни!

Дякую Президентові України за довіру і можливість бути частиною великої історії в часи найважчих випробувань і найвищого піднесення!

Також велика подяка нашій команді, яка виконала величезну роботу, створивши унікальні інформаційно-аналітичні системи, журналістам і справжнім професіоналам, усім, хто допоміг у нашій роботі.

Незважаючи на всі труднощі, незалежно від обставин, ми працювали і продовжуватимемо працювати для України, віримо і будемо вірити в нашу перемогу!

Головне, що ми завжди повинні пам'ятати, і що я завжди вважав головним - не боятися нікого і нічого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України!

Російська загроза буде знищена, ця химерна тварина зникне в морі історії - і це зробить український воїн, за яким стоїть наша історія, наша доля і наша місія - "бути мечем у темряві; стерегти стіну; щитом, що охороняє царство людей", - написав Олексій Данілов.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також