Міністерство оборони України розпочинає рекрутинговий проєкт
20:01 13.11.2023
262

У рамках запуску проекту рекрутингу до Збройних Сил України, Міністерство оборони країни розпочало укладення угод із рекрутинговими агентствами. Наразі партнерство вже укладено із компанією Lobby X, яка є українською платформою з працевлаштування. Про це повідомлено з боку Міністерства оборони України.

"Міністерство оборони України запускає проєкт з рекрутингу до Збройних Сил. Згідно з укладеним договором, заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова Lobby X Владислав Грезєв підписали угоду. Рекрутери будуть працювати на благо армії безоплатно", - йдеться в оголошенні.

За словами заступниці Міністра оборони, проект дозволить особі вибрати конкретний військовий підрозділ та посаду, де її цивільний досвід буде максимально корисним. Калмикова також зазначила, що у рамках проекту планується укладення угод із різними рекрутинговими компаніями, що відбудеться найближчим часом.

Голова Lobby X Владислав Грезєв підкреслив, що компанія вже має значний досвід у пошуку кадрів для Збройних Сил України.

"Армія потребує фахівців різних професій - від військових спеціалістів до інженерів та кухарів. Співпраця з Міністерством оборони дозволить розширити масштаби нашої роботи в цьому напрямку", - зауважив керівник Lobby X.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також