Дорожньо-транспортні пригоди на Вінниччині: п'ятеро постраждалих унаслідок аварій
12:19 08.08.2023
280

Унаслідок дорожньо-транспортних пригод, що сталися 7 серпня на Вінниччині, постраждали п'ятеро людей. Локальні правоохоронці зайнялися розслідуванням подій, спрямованого на з'ясування обставин та причин аварій. Про це повідомлено відділом комунікації поліції Вінницької області.

Одна з подій сталася навколо 11:40 в Жмеринці, де сталася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої стали 20-річний водій автомобіля ЗАЗ Славута. Водій, порушуючи безпечну швидкість, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Mercedes Benz Sprinter. Внаслідок цього інциденту, 21-річний пасажир ЗАЗ Славута був госпіталізований до місцевої лікарні.

Також в ту ж саму годину відбулася ще одна аварія на автодорозі М-21, біля села Сальник. Водій 26 років, керуючи автомобілем BMW 320, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Skoda Super B. Унаслідок цієї пригоди постраждали водії обох автомобілів та двоє пасажирів автомобіля Skoda. Четверо людей, що отримали травми, були госпіталізовані до медичного закладу у місті Калинівка.

Правоохоронці відзначили, що транспортні засоби, які стали учасниками аварій, були поміщені на арештовані майданчики. Водії були перевірені на ознаки сп'яніння, їх стан був нормальним.

Відомо, що у зв'язку з цими подіями слідчими було розпочато досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту. Відповідно до цієї статті, можливе накладення штрафу, виправних робіт, арешту чи обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також