З опівночі та упродовж дня зафіксовано 8 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників
16:03 21.09.2016
254

Зокрема, на Маріупольському напрямку противник порушував “режим тиші” в районі Мар’їнки та Старогнатівки, де бойовики вели турбуючий вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку обстріли з боку противника із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки. Окрім того, по Зайцевому окупанти відкривали вогонь з міномету 120-го калібру.

На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, де бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Сьогодні, 21 вересня, делегація представників Київської асоціації військових аташе (КАВА), ЄС та офісу зв’язку НАТО в Україні відвідали райони діяльності груп цивільно-військового співробітництва на Сході України та Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування (СЦКК).

Мета візиту військових представників іноземних держав – донесення об’єктивної інформації щодо проведення Антитерористичної операції на Сході України, ознайомлення з діяльністю СЦКК та груп цивільно-військового співробітництва.

Як повідомляв УНН, кількість провокацій в зоні АТО знизилася до рівня перших днів вересня.

Джерело: УНН
Читайте також