В Укренерго проходять обшуки
11:09 12.07.2017

У київському офісі компанії Укренерго з ранку середи, 12 липня, проходять обшуки. Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

"Вчора ми розповіли всім про те, що нам вдалося зберегти для країни близько 6,7 млрд грн, які раніше просто розчинилися в надрах нашого великого підприємства. І ось уже вранці до нас прийшла Генпрокуратура з обшуками. Мабуть, шукають докази нашої перемоги", - сказано в повідомленні.
В Укренерго додали, що працівників не пускають на їхні робочі місця, "ситуація вкрай напружена".
"Отож-бо й воно, у нас обшуки! Схоже, хвиля боротьби з тими, хто намагається змінити країну і реформувати застиглі держпідприємства, дійшла й до нас. Стратегічне держпідприємство паралізоване всеохопним оком Генпрокуратури", - написав директор з комунікацій і міжнародного співробітництва Укренерго Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook.
За інформацією від джерел ЛІГА.net, на місці працює Служба безпеки України. У самій спецслужбі поки не дають жодного коментаря.
Напередодні в Укренерго відзвітували, що зекономлена з осені 2015 року сума на прозорості держзакупівель і реформ у компанії станом на 1 липня 2017 року перевищила 6,7 млрд грн.
Зазначимо, Укренерго підпорядковується Міністерству енергетики та вугільної промисловості і входить у топ-100 найбільших держпідприємств України.
Нагадаємо, нещодавно співробітники Генеральної прокуратури спільно з представниками Служби безпеки провели обшуки в приміщеннях регіонального відділення Укргазвидобування.
Читайте також