У вівторок бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військових
16:26 30.08.2016
252

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, проросійські незаконні збройні формування застосували артилерійські установки, випустивши три з половиною десятки снарядів калібру 122 мм по Новгородському.

Із 120 мм мінометів бойовики гатили по позиціях у Верхньоторецькому та Пісках.

"Ворожі гранатомети різних систем, міномети калібру 82 мм та великокаліберні кулемети били по захисниках Авдіївки, Луганського та Пісків. У Майорському збройні провокації тривали з застосуванням гранатометів та стрілецької зброї, а у Луганському до того ж супротивник задіяв БМП", - сказано у повідомленні.

Згідно з інформацією, на Маріупольський напрямок прийшлося 13 обстрілів, з них 2 з застосуванням важкої артилерії: по укріпленнях в Карасногорівці бойовики випустили понад півсотні снарядів калібру 122 мм. З 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони вели вогонь по Широкиному.

"В Красногорівці окупанти відкривали мінометний вогонь, а в Мар’їнці застосували гранатомети та стрілецьку, у тому числі снайперську, зброю. На Луганщині тричі - з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї ще до світанку обстріляна Новоолександрівка, ближче до вечора гранатомети та кулемети ворог задіяв у Новозванівці", - зазначили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Читайте також