Проблему заїзду фур на територію Одеського порту обговорили на нараді в ОФ АМПУ
13:03 02.08.2017
253

В головному офісі адміністрації морського порту відбулась робоча зустріч в ході якої підвели підсумки робити за тиждень та завдання на наступні сім днів. Про це на своїй сторінці повідомив начальник  Одеської Філії Адміністрації морських портів України Ігор Ткачук на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Ігор Ткачук зауважив, що на початку зустрічі в.о. директора ДП «Одеський порт» Віктор Слободянюк поінформував присутніх про початок проведення демонтажу «голубого будиночку». За словами начальника ОФ ДП «АМПУ» Ігоря Ткачука демонтаж приміщення дасть можливість міжнародній торговельній групі компаній «Louis Dreyfus» закінчити реалізацію масштабного інвестиційного проекту.

За словами керівника ОФ ДП «АМПУ» одним з найпроблемніших питань став заїзд вантажівок на територію морського порту.

- Через встановлення в місті дорожніх знаків сьогодні заїзд на територію можливий лише через приватний сектор, а саме вулицю Хуторську, - йдеться в повідомленні. – В середньому за добу тут проїжджає більше 1000 автомобілів. Люди скаржаться на те, що фури, які їздять зі швидкістю 60 кілометрів, руйнують не лише дорожнє покриття, а й будинки. Містяни не одноразово перекривали рух, остання протестна акція пройшла вчора о 18.00. Дане питання потребує негайного вирішення, адже ні місцеві жителі ні перевізники не повинні бути заручниками даної ситуації.

Ігор Ткачук зауважив, що сьогодні в приміщенні ДП «АМПУ» відбудеться робоча зустріч під час якої буде обговорено проблемне питання та шляхи його вирішення у найближчий час.

Також керівник ОФ ДП «АМПУ» зауважив, що в ході зустрічі було обговорено ряд інших робочих питань, серед яких підготовка до зимового періоду, ремонтні роботи каналізаційних систем та підведення підсумків після проведення на території порту концерту студії «Квартал-95» та «Ліги сміху».

 
Читайте також