Ігор Ткачук впродовж тижня проводив робочі зустрічі з працівниками ОФ ДП «АМПУ»
18:12 21.07.2017

Начальник ОФ ДП «АМПУ» Ігор Ткачук впродовж робочого тижня проводив зустрічі з трудовим колективом. Керівник відповів на питання, які цікавили працівників та розповів про перспективи роботи.

За словами начальника ОФ ДП «АМПУ» Ігоря Ткачука подібні зустрічі показують реальний стан справ на підприємстві.

- Сьогодні проведення робочих нарад на підприємстві, яке я очолюю – це вже можна сказати гарна традиція, - розповів Ігор Ткачук. – Щотижня я зустрічаюсь з керівниками відділів та узгоджую план роботи на поточний тиждень, також ми обговорюємо проблемні питання та шляхи їх вирішення. Спілкування з підлеглими – це важливий момент у роботі з персоналом. Цього тижня окрім робочих нарад я вирішив поспілкуватися з працівниками державного підприємства.

Ігор Ткачук наголосив, що під час зустрічей він виділив ряд питань, які хвилюють працівників.

- Спілкуючись з співробітниками Одеського морського порту я звертав велику увагу на питання, які їх хвилюють, - сказав начальник ОФ ДП «АМПУ». – Найболючішим для людей залишається тема звільнення. Відповідаючи на це питання я наголосив, що я категорично проти скорочень та звільнень. Адже головне завдання керівника знайти можливості для підвищення заробітної плати, збереження наявних та створення нових робочих місць.

Начальник ОФ ДП «АМПУ» зауважив, що в ході зустрічі були підняті питання реставрації причалів, молу та Одеського морського вокзалу. Ігор Ткачук зауважив, що наразі проходять перемовини та створено робочі групи, щодо залучення інвестицій до Одеського морського торгівельного порту та ОФ ДП «АМПУ».

- Працюючи з інвесторами, ми повинні їм давати гарантії, що кошти, які вони вкладуть будуть збережені та приноситимуть прибуток, - зауважив він. – Підприємство та держава також отримуватимуть додаткові фінансові надходження, що дозволить поліпшити соціальну складову життя працівників, а також розвивати інфраструктуру. У нас є багато проектів, над якими ми активно працюємо і які в найближчий час представимо суспільству, щоб усунути всі спекуляції на тему розвитку та роботи Одеського морського порту.

Ігор Ткачук наголосив, що і надалі проводитиме зустрічі з працівниками, адже подібна практика дозволяє покращити роботу підприємства.

Читайте також